Proef de sfeer

Proef de sfeer

Sporten is gezond voor lichaam en geest, dat weten we allemaal. HIER biedt sport laagdrempelig aan. Of je wilt afvallen, bewegen, je fitter voelen, leniger en/of sterker wilt worden, het kan bij HIER allemaal.

Drie dagen in de week wordt er fanatiek getafeltennist. Daarnaast is er een grote groep cliënten die werkt aan zijn of haar conditie en zijn er cliënten die zich in het zweet werken tijdens de Zumba lessen of de circuit training. Door de mooie en goede materialen wordt het sporten leuk. Iedereen kan meedoen. Is er een aanpassing nodig, dat kan geregeld worden. En kan iedereen op zijn of haar manier deelnemen aan de sportactiviteiten.

Naast de cliënten, zijn ook de medewerkers fanatiek in het sporten. Zie onderstaand filmpje.

Gedurende het jaar organiseert HIER Zorg diverse activiteiten. Van sportactiviteiten tot HIER vier je samen.

Tijdens de feestdagen organiseert HIER Zorg een kerstprogramma voor cliënten, maar dit jaar ook voor alle inwoners rondom Winterswijk. Twee weken lang is er een gevarieerd programma gedraaid in het thema: Ik hou van Holland. Van spelletjes en workshops tot karaoke en buffet. Erg gezellig en met veel deelnemers, want niemand hoort met de feestdagen alleen te zijn.

Wil je je aanmelden bij HIER?

Klik op de button hiernaast en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.