Nieuws2023-07-26T13:39:17+00:00

Nieuws

Nieuws

Uitgangspunten zijn dat de hulpvrager zelf regie gaat nemen. Vanuit contact, vertrouwen, structuur en eigen netwerk werken we toe naar een ‘normaal leven’. Op deze wijze maken we onszelf misbaar en kunnen we sneller afschalen.

Frenie Houwers Trajectbegeleider en dramatherapeut

4 april 2024|

Na een half jaar werken als allround schoonheidsspecialiste kwam Frenie Houwers tot de conclusie dat ze niet alleen met uiterlijke zorg bezig wilde zijn. “Ik kon helemaal niks met de verhalen die de mensen in mijn behandelstoel vertelden. Nu kan ik op mentaal vlak wat voor anderen betekenen: voor de innerlijke mens zorgen. Dat werkt véél beter voor mij.”

Trajectbegeleider Arjan Rouwhorst

28 december 2023|

Mensen helpen terug te keren in de maatschappij, met leuk werk dat bij ze past. Een reguliere baan, vrijwilligerswerk óf een opleiding die perfect aansluit bij hun interesses. Dat is het doel van de nuchtere en altijd vrolijke trajectbegeleider Arjan Rouwhorst. Hij heeft elke ochtend zin om naar zijn werk te gaan en is altijd benieuwd wat de dag brengt. Ik wil mensen laten ervaren hoe leuk werk kan zijn, net als het mijne.”