Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling

HIER Zorg heeft de verantwoordelijkheid om effectief te reageren op signalen van kindermishandeling en huiselijk geweld. Sinds juli 2013 is het landelijk verplicht om de volgende vijf stappen van de Meldcode huiselijk geweld en kindermishandeling te volgen:

1. Het in kaart brengen van de signalen.
2. Overleggen met een collega en het eventueel raadplegen van Veilig Thuis.
3. In gesprek gaan met ouders en andere betrokkenen.
4. Het afwegen van de aard en de ernst van de situatie aan de hand van het
    afwegingskader.
5. Het beslissen aan de hand van het afwegingskader:
         • Is melden noodzakelijk?
         • Is hulp verlenen (ook) mogelijk?

Vragen?

Heeft u vragen over de Meldcode of de vijf stappen? Neem dan gerust contact op met de Aandachtsfunctionaris van HIER Zorg: Franklin Verhoeven  (franklin@hierzorg.nl) of met één van onze medewerkers via info@hierzorg.nl

Bron:
Rijksoverheid (2013). Meldcode Huiselijk geweld en Kindermishandeling. https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/huiselijk-geweld/inhoud/meldcode
 
StichtingHier_Meldcodehuiselijkgeweldenkindermishandeling
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: