Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding
Alena
boek afbeelding
Client:

Alena

chat afbeelding

Alena kan al haar creativiteit kwijt in onze werkplaats.

Twee en een half jaar geleden ben ik aangemeld bij HIER. Ik ben toen tijdelijk gaan wonen in de opvang boven HIER, omdat er voor mij op dat moment geen andere woning beschikbaar was. In deze bovenwoning woonde ik samen met een aantal andere cliënten, waarmee ik een periode van vier maanden fijn heb samengeleefd. Met behulp van HIER heb ik vervolgens een andere woning gevonden en ben ik verhuisd naar mijn eigen appartement. Wel ben ik naar de werkplaats en de creatief van HIER blijven gaan en ben ik ook onder begeleiding gebleven. De individuele begeleiding ondersteunt mij bij financiële zaken, het zoeken naar passende dagbesteding, het kunnen doen van mijn verhaal en het helpen bij overige dingen waar ik tegenaan loop. De combinatie van dagbesteding en de individuele begeleiding heeft mij erg veel geholpen de afgelopen jaren. Ik ben mij gaandeweg steeds beter gaan voelen en heb mijn leven weer op kunnen pakken. Op dit moment heb ik nog steeds veel baat bij de dagbesteding en begeleiding van HIER en zal ik nooit vergeten wat ze voor mij betekend hebben.

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: