Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding
Lammie
boek afbeelding
Client:

Lammie

chat afbeelding

Hallo mijn naam is Lammie. Ik zit nu een jaar bij HIER. Ik heb het hier ontzettend naar mijn zin. De begeleiders vind ik erg aardig, zo ook de collega’s om mij heen. Twee volle dagen werk ik in de catering. Hier verzorg ik de maaltijden en de lunches samen met mijn collega. Dankzij HIER ben ik er weer helemaal bovenop gekomen. Ik ben begonnen op de crisisopvang van HIER. Mijn begeleider heeft mij geholpen met mijn financiën en mijn papierwerk. Dankzij deze hulp heb ik een eigen huisje gevonden en ben ik weer schuldenvrij. Nu word ik nog steeds geholpen met mijn post en kan ik elke week mijn verhaal kwijt waar ik tegenaan loop. Ik vertrouw de begeleiders van HIER. Ze staan altijd voor mij klaar. 

HIER levert erg goed werk.

 

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: