Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding
Jeffrey
boek afbeelding
Client:

Jeffrey

chat afbeelding

Ik ben bij HIER binnen gekomen in de crisiswoning omdat ik geen huis en werk had en schulden had opgebouwd. Door middel van de begeleiding heb ik mijn schulden afbetaald en zijn mijn financiën momenteel stabiel. Ik heb een dagstructuur gekregen en werk iedere dag op de werkplaats. Sinds februari woon ik in een omklapwoning van HIER waar ik met veel plezier zelfstandig woon. Onlangs heb ik de mogelijkheid gekregen om een heftruckcertificaat te halen. Wanneer deze behaald is ga ik aan de slag binnen een bedrijf. Ik hoop hier een vaste baan uit te halen. Mijn droom is om uiteindelijk een baan te vinden in de transportwereld.

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: