Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding
HIERwerkt! & Proeflokaal de Kroon laten cliënten hun eigenwaarde terug vinden
boek afbeelding

HIERwerkt! & Proeflokaal de Kroon laten cliënten hun eigenwaarde terug vinden

maandag 2 mei 2022
chat afbeelding

Kom bij ons lunchen en proeven in Groenlo

HIERwerkt! & Proeflokaal de Kroon laten cliënten hun eigenwaarde terug vinden

Kom bij ons lunchen en proeven in Groenlo

Na een periode van voorbereiding en het maken van plannen voor na corona gaat het nu eindelijk beginnen; de hele maand mei gaan we proefdraaien in Proeflokaal de Kroon in Groenlo. Hier komen twee passievolle organisaties en talenten samen. Aniek Peterman vanuit het Proeflokaal en het team en cliënten van HIERzorg. Je kunt er terecht voor een heerlijke lunch, o.a. geserveerd door onze cliënten.

Lunchen en mensen ontmoeten tijdens proefperiode in mei

Mei gaan we gebruiken om juist trajectbegeleiders, ouders van onze cliënten, gemeenten en o.a. hulpverleners in het proeflokaal tijdens een proefperiode van een heerlijke lunch te voorzien. Om aan te scherpen, bij te sturen, onze cliënten te laten wennen, elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen. Vanaf 1 juni officieel geopend voor iedereen. Kom proeven. Kom kennismaken.

Onze cliënten zich weer echt mens laten voelen

Binnen HIER stroomt het werken met echte mensen door onze aderen. Wij helpen cliënten met álle hulpvragen. Op (psycho)sociaal, maatschappelijk en dagbestedingsgebied, op een daadkrachtige en laagdrempelige manier in iedere richting en in alle lagen van de bevolking. Wij geloven heel erg in normalisering. Uitgangspunten zijn dat de hulpvrager zelf regie gaat nemen. Vanuit contact, vertrouwen, structuur en eigen netwerk werken we toe naar een ‘normaal leven’. Op deze wijze maken we onszelf misbaar en kunnen we sneller afschalen.

Familie Peterman; leven voor de horeca en de zorg

Met een rijke achtergrond binnen de zorg en letterlijk opgegroeid binnen de horeca kan Aniek hier volledig haar passie inzetten. “Jarenlang ben ik actief geweest in de jeugdzorg. Ik mag wel zeggen dat ik inmiddels redelijk goed aanvoel welke behoeftes er leven bij mensen. En hou van mouwen opstropen en gewoon doen. Voor mij nog extra waardevol; mijn ouders gaan met hun ervaring ook mee werken. Die schat van ervaring nemen we gewoon mee. Onze familie zit al bijna 100 jaar in de horeca. Vanuit Opa en Oma. Dat is toch geweldig!” 

Menselijk en professioneel

In het proeflokaal werken we op een hoog niveau met een sterke menselijke inslag. Er is een moderne, goed uitgeruste, keuken gebouwd. Van een gedeelte voor placeren, koude gerechten, afwas en warm. We willen dit samen met elkaar echt inzetten als een volwaardige ervaringsplek. Een plek creëren waar je thuis bent. Om samen te werken, het zelfvertrouwen te vergroten, mensen sociaal en emotioneel te ontwikkelen. Cliënten met een leeftijd vanaf 15 jaar. Wonend in een straal van +/- 20 kilometer van Groenlo. Die graag willen leren en op zoek zijn naar geen reguliere (bij)baan. Met onderliggende problematiek, zoals faalangst, een depressie of een verslaving. Waardoor ze vaak moeite hebben met sociale vaardigheden.

Zelf ook een bedrijf of werkzaamheden waarbij onze cliënten zich kunnen inzetten?

Meer weten van HIERwerkt!? Of is jouw bedrijf ook geschikt voor werkzaamheden die onze cliënten voor je kunnen doen? Wij maken graag kennis en ontdekken samen de mogelijkheden.

Kom je HIER proeven vanaf 1 juni en het Proeflokaal bewonderen?

Adres:

Proeflokaal de Kroon

Notenboomstraat 46

7141 AD Groenlo

of stuur ons een mail als je meer wilt weten.

 

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: