Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Hier zijn wij vaker open

woensdag 14 april 2021

Ja, ja… het is echt waar! Wij hebben onze openingstijden verruimd en zijn vaker open! Nu zijn wij niet meer alleen geopend doordeweeks, maar zijn wij ook vaker open in de avond en in het weekend! Dit betekent:

7 dagen per week geopend!

Doordeweeks blijven wij natuurlijk bezig op de dagbesteding, maar er is dus ook de mogelijkheid om mee te doen met een activiteit die in de avonden of weekenden zullen plaatsvinden. De mogelijkheden zijn enorm! Misschien wil jij graag meedoen met een avondje bordspellen of houd jij je liever bezig met een uitdagende sportactiviteit.

Het is natuurlijk ook mogelijk om lekker te genieten van een kop koffie en het lezen van een krant, praatje maken met andere deelnemers, puzzelen of tekenen, etc. Er is altijd wel iets te doen wat jij leuk vindt! Wekelijks zullen wij gevarieerde activiteiten aanbieden, zoals:

  • Spelletjes
  • Sportactiviteiten zoals voetballen, badmintonnen, parcours afleggen, tafeltennissen, wandelen
  • Koken (ook voor beginnende chef-koks!)
  • Bakken (ook voor de beginnende patissiers!)
  • Cursussen
  • Trainingen

Ben jij benieuwd geworden en wil jij ook graag meedoen? Gezellig! Vraag jouw begeleider naar de mogelijkheden en geef je bij haar/hem op.

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: