Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding
Hier vier je samen! Deel jouw boodschap met HIER
boek afbeelding

Hier vier je samen! Deel jouw boodschap met HIER

donderdag 24 december 2020
chat afbeelding

In deze tijd trekken we niet de deur achter ons dicht, maar zijn wij zoveel mogelijk samen met onze cliënten! Een gevarieerd programma van 2 weken.

Deel jouw boodschap met ons HIER

De feestdagen zijn niet altijd een hoogtepunt of een leuke periode voor onze cliënten. Juist dan ervaren velen van hen eenzaamheid, of worden zij geconfronteerd met zaken die lastig voor ze zijn.

In deze tijd trekken we niet de deur achter ons dicht, maar proberen wij zoveel mogelijk samen te zijn met onze cliënten! Voor twee weken hebben we een gevarieerd programma samengesteld (natuurlijk houden wij ons aan de richtlijnen!). Van workshops en een mis tot karaoke en een wandeltocht. Hier wenst je fijne feestdagen.

Deel met ons jouw wens voor 2021! Upload jouw korte video via deze website


  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: