Hoe HIER omgaat met het Coronavirus.

Voor meer informatie verwijzen we je naar
de actuele nieuwspagina.

Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Vacature: Wij zoeken een Allround HR Adviseur

dinsdag 15 september 2020

Dienstbaar – Generalist – Betrokken – Gestructureerd – Transparant

Vacature Allround HR Adviseur

Stichting HIER groeit en ontwikkelt door. Daardoor is er behoefte ontstaan aan een allround HR professional voor 24 tot 32 uur per week. Als HR Adviseur heb je een centrale positie in de organisatie. Je hebt een integrale verantwoordelijkheid en bent in staat structuur te brengen in de HR processen en HR beleid te ontwikkelen.

Werken bij Stichting HIER

“Menselijke hulp in elke richting”. Dat is het doel wat Stichting HIER nastreeft. Stichting HIER is een snel groeiende zorgorganisatie actief in de psychiatrie en verslavingszorg en bestaat uit 48 bevlogen medewerkers. Stichting HIER helpt mensen in hun maatschappelijk functioneren. De hulp die zij bieden is laagdrempelig en goed bereikbaar voor iedereen die dat nodig heeft.

Het team

De locatie van Stichting HIER bevindt zich centraal in Winterswijk. De bruisende plek waar cliënten de zorg krijgen die hen in staat stelt om deel uit te maken van onze maatschappij. Je maakt onderdeel uit van een hecht team en bent nauw betrokken bij het Management Team. Je vult elkaar aan, overlegt en leert van elkaar. Dit gebeurt in openheid en transparantie. De HR adviseur rapporteert direct aan de directeur.

Meer info en interesse?

Stichting HIER laat zich in deze procedure bijstaan door Wallerbosch Recruitment & Advies. Zij zijn exclusief verantwoordelijk voor het succesvol invullen van de functie. Heb je interesse in deze functie, solliciteer dan direct met een korte motivatie en een actueel cv. Deel deze vacature of solliciteer hier. 

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Vraag of opmerking: