Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Wij stellen voor onze medewerker Lianne

dinsdag 18 augustus 2020

Elke maand stellen de medewerkers van HIER elkaar vragen om elkaar wat beter te leren kennen. Ilona heeft Lianne een paar interessante vragen gesteld.

Sinds wanneer werk je HIER?
Sinds juni 2015

Wat is het leukste van het zowel “binnen” als “buiten” werken bij HIER?
Ik vind de afwisseling heel erg leuk. De trajecten zijn vooral op het individu gericht en op de dagbesteding werk je met groepen en ben je veel meer met de groepsdynamiek bezig. Daarnaast is het leuk om te zien hoe ‘buiten’ en ‘binnen’ samen komen om doelen te behalen.

Met wie zou je een dagje willen ruilen binnen HIER en waarom?
Ik zou wel een dagje met één van de chauffeurs willen ruilen omdat ik benieuwd ben naar de verhalen die ze allemaal horen in de taxi. Daarnaast zou ik ook wel een dagje met Bennie willen ruilen om te leren mooie dingen van hout te maken.

Wanneer heb je het laatst iets gedaan waar je moed voor nodig had?
Een aantal jaar geleden ben ik in Macedonië op vakantie geweest en leek het me wel leuk om te paragliden. Toen ik daar op de berg stond had ik wel een beetje moed nodig om het daadwerkelijk te doen, maar I did it!

Wanneer en met wie heb je voor het laatst de slappe lach gehad en waarom?
Ik kan me niet zo goed herinneren wanneer ik voor het laatst de slappe lach heb gehad. Ik heb ooit eens een mop gehoord die ik mijn zwager wilde vertellen omdat hij buschauffeur is, maar ik kan de mop niet vertellen zonder helemaal in een deuk te liggen: Er staat een man op de bus te wachten, zegt de buschauffeur: “Kom eens van de bus af”. ☺

Waar ben je trots op?
Op mijn twee dochters, en daarnaast op de verbouwing van onze woonboerderij.

Tot slot: is er nog iets wat je wil delen?
Ik wil iedereen een hele fijne zomer wensen!

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: