Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Wandelen in de Eifel

maandag 6 juli 2020

Vorig jaar hebben wij tijdens de Barchemse vierdaagse een hele leuke tijd gehad. Wij hoopten erop dat wij dit jaar weer iets konden doen voor de wandelliefhebbers, maar vanwege het coronavirus hebben wij deze mogelijkheid niet gehad.

Natuurlijk vinden wij dit erg jammer. Toch hebben een paar collega’s iets georganiseerd: een overnachting in de Eifel, Duitsland! Op 2 en 3 juli gaat een groep cliënten met Haico, Helen, Joanne, Michel, Nikki en Vera er lekker tussen uit en hebben zij de mogelijkheid om heerlijk te genieten van het mooie natuurgebied.

Tijdens deze twee dagen hebben de wandelaars veel kilometers te wandelen en staat er een druk programma gepland. Via onze social media accounts kun je actuele updates volgen en gaan wij over dit uitstapje nog uitgebreid vertellen in de volgende nieuwsbrief. Wij wensen alle deelnemers veel plezier!

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: