Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

HIER gaan wij (weer net iets anders) door!

vrijdag 8 mei 2020

Update van HIER

Een bericht vanuit de directie:

“De afgelopen weken hebben wij velen van jullie moeten missen in verband met het Corona-virus. Wij hebben geprobeerd om zoveel mogelijk contact te houden door middel van (beeld)bellen en WhatsApp. Huisbezoeken gingen niet door en de dagbesteding kon niet worden bezocht. Een vervelende situatie voor jullie en voor ons. Het kabinet heeft de huidige maatregelen verlengd tot en met eind mei, maar doet een beroep op de zorg om haar werkzaamheden voort te zetten. Want de overheid ziet ook in hoe belangrijk het is dat we met z’n allen gezond blijven; fysiek en mentaal! Gelukkig zijn wij vanaf vorige week weer hard bezig om zo veel als mogelijk de huisbezoeken te laten plaatsvinden. En ook onze dagbesteding hebben we voor een gelimiteerd aantal mensen geopend waardoor thuiszitten niet meer nodig is. 

We kunnen dit doen omdat we de volgende maatregelen in acht houden:

  • 1,5 meter afstand!
  • Veel de handen wassen.
  • Geen fysiek contact.
  • Hoesten en niezen in de ellenboog.

Bij gezondheidsklachten proberen wij een alternatieve manier te vinden voor jullie huisbezoek. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met jullie en wegen we per persoon af of het verantwoord is om op huisbezoek te gaan. Dit in overleg met jullie! Het kan helaas nog niet zoals wij dat gewend zijn, maar wij zijn op de goede weg met z’n allen. Wanneer er nog vragen zijn staan wij op meerdere manieren voor jullie klaar. Je mag ons bellen of mailen of persoonlijk aanspreken. Er is altijd iemand die met jou kan spreken, als je ons toch nog heel erg mist ☺.

Wij hopen dat alles snel weer wordt zoals het was. Blijf gezond en veilig!”

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: