Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

HIER werken we op dit moment anders!

maandag 23 maart 2020

Bericht vanuit HIER

Waarschijnlijk hebben jullie al het nieuws en nieuwsberichten van de afgelopen tijd gezien of gehoord rondom het Coronavirus. Als HIER Zorg zijn wij genoodzaakt om uit voorzorg de maatregelen aan te scherpen op basis van de huidige ontwikkelingen.

Dit betekent dat we na vandaag t/m maandag 6 april a.s. de dagbesteding sluiten. De collega’s van de dagbesteding blijven gewoon bereikbaar, en zullen met jullie allemaal persoonlijk 1 of meerdere keren per week telefonisch contact zoeken. Voor sommigen zal er een alternatief dagprogramma worden aangeboden, ook dit wordt persoonlijk met jullie telefonisch besproken. We doen ons uiterste best om jullie allen zo snel mogelijk te bellen. Voor de huisbezoeken van de trajectbegeleiders geldt dat deze alleen telefonisch met jullie eigen begeleider zullen gaan plaatsvinden. Voor een klein groepje zullen we wel huisbezoeken laten plaats vinden, hiervan worden jullie door je eigen begeleider op de hoogte gesteld.

Wij realiseren ons dat dit voor velen van jullie een vervelende boodschap is. Dat vinden wij ook, we willen zo snel mogelijk dit virus stopt en een ieder zijn/haar dagelijkse dingen weer zo snel mogelijk kan oppakken. Denk daarom allemaal aan de maatregelen die landelijk voor alle Nederlanders gesteld zijn! Naast je eigen trajectbegeleider blijft het algemene nummer van HIER zorg ook bereikbaar voor je.

Laten we met z'n allen onze verantwoordelijkheid nemen en dit hopelijk snel oplossen. Nog steeds staan wij samen sterk!

Wees verstandig! Warme groeten, team HIER.

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: