Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Hoe HIER omgaat met het Coronavirus

donderdag 19 maart 2020

HIER informeert

HIER levert tot op heden de zorg (dagbesteding en individuele begeleiding) door. HIER heeft nauw contact met de RIVM en de GGD over de verantwoording welke wij voor de zorg hebben en of we onze werkzaamheden voort kunnen/mogen/moeten zetten. Natuurlijk houden we het advies vanuit de overheid in de gaten.

Tot op heden is er bij HIER nog géén constatering geweest van het Coronavirus. Dit willen we graag zo houden. Om de zorg zo goed mogelijk en zo veilig mogelijk voort te zetten hebben we de volgende maatregelen getroffen:

  • Op de dagbesteding ontvangen we zo min mogelijk extern bezoek.
  • Onze Inloop functie is tot nader bericht stop gezet. Dit geldt ook voor de reclasseringstrajecten.
  • De stagiaires (afhankelijk van de richtlijnen vanuit de school) zijn naar huis gestuurd, evenals de vrijwilligers.
  • We treffen extra voorzorgsmaatregelen qua hygiëne. Denk daarbij aan extra schoonmaak (onder andere de deurklinken, toiletten, oppervlakken), het op afstand uit serveren van de lunch, de afgifte van koffie en thee, de fysieke afstand tussen mensen, enzovoort.
  • We zijn extra alert op ziekteverschijnselen vanuit medewerkers en cliënten, houden de risico’s in de gaten en bepalen per situatie wat voor soort zorg gepast is.
  • Onze zorgverlening is aangepast. Zo hebben we meer telefonisch contact en zijn we creatief met het invullen van de zorg.

Wij hopen dat door middel van deze maatregelen we de zorg veilig en verantwoord kunnen uitvoeren. De flexibiliteit van iedereen is daarbij cruciaal en zijn dankbaar voor de samenwerking die we tot op heden hebben ervaren.

Samen staan we sterk!


  Terug naar overzicht
flyer
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: