Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Week van Zorg en Welzijn 2020

donderdag 5 maart 2020

HIER is in 2020 ook van de partij! Net als de afgelopen twee jaar doen we mee met de Week van Zorg en Welzijn, ofwel de “Ontdek de Zorg”-week. In deze week zetten zorgorganisaties de deuren open voor belangstellenden en geïnteresseerden.

Wil je aan vrienden/kennissen/familie laten zien wat de zorg bij HIER inhoudt? Benoem deze leuke dag! Iedereen is welkom op woensdag 18 maart a.s. HIER vind het belangrijk om de zorg in Nederland transparant en open te houden. Niet alleen maar aan de voorkant (onze deur staat altijd open), maar ook achter de schermen zijn we hier dagelijks druk mee bezig. Deze ‘open dag’ sluit perfect aan bij onze werk- en denkwijze en wij doen er graag aan mee! Wil je weten wat er nog meer te doen is in deze week?

Kijk voor meer informatie op www.ontdekdezorgweek.nl.

Tot 18 maart!

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: