Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Sociaal Werk Label!

woensdag 2 oktober 2019

Op woensdag 18 september was het eindelijk zo ver: we kregen het certificaat van Sociaal Werk binnen!

‘Maar jullie hadden toch al een certificaat?’. Ja, dat klopt. Onze ISO certificering heeft HIER getoetst op ons kwaliteitssysteem. Dit houdt in dat al het papierwerk en processen achter de schermen bij HIER in orde zijn. De certificering van het Sociaal Werk Label toetst aan de voorkant. Ofwel of de medewerkers van HIER kwaliteit in hun werk hebben. Onder andere de 10 Wmo competenties zijn aan bod gekomen. Deze zijn zeer belangrijk voor het dagelijks werk bij HIER. Met het behalen van het Sociaal Werk certificaat en onze ISO certificering laten we zien dat we aan alle kanten aan kwaliteitseisen voldoen en zijn daarom ook heel blij met deze certificering! Voor meer info over het Sociaal Werk Label, zie de website van onze brancheorganisatie www.sociaalwerknederland.nl.

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: