Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Nieuwe stagiaires

dinsdag 10 september 2019

In september zijn er bij HIER twee stagiaires begonnen met stage lopen. In dit stuk stellen ze zichzelf voor zodat we ze beter leren kennen:

Anna Gesink

‘’Hallo allemaal, ik ben Anna Gesink, 19 jaar oud, uit Zelhem. Vanaf September 2019 zit ik in het derde leerjaar van de opleiding Sociaal Juridische Dienstverlening dat ik volg op het Saxion te Deventer. In het derde jaar is het de bedoeling dat wij 10 maanden lang stage gaan lopen. Dit zal ik van maandag tot en met vrijdag bij jullie gaan doen. Tijdens mijn opleiding leer ik hoe ik mensen, die zelf niet meer uit hun juridische vraagstukken komen, kan helpen. Denk bijvoorbeeld aan vragen rondom huis, werk of financiën, maar ook op andere vlakken zal ik kunnen helpen. Ik zal bij jullie vooral veel op de achtergrond bezig zijn met dingen uitzoeken, maar als jullie ergens vragen of hulp nodig hebben, kunnen we samen proberen er een oplossing voor te vinden. In mijn vrije tijd voetbal ik sinds dit seizoen voor het eerst, spreek ik graag met vrienden af, wandel ik hier en daar met onze twee honden en tot slot vind ik het heerlijk om te netflixen. Ik heb er erg veel zin in en hoop veel bij jullie te kunnen leren. Tot september!’’

Sophie Koolenbrander

‘’Hallo iedereen, ik ben Sophie Koolenbrander, ik ben 20 jaar oud en ik woon in Aalten. Vanaf 27 augustus tot en met 8 november 2019, kom ik bij Stichting HIER stage lopen als secretaresse. Dit doe ik vier dagen per week, van dinsdag tot en met vrijdag. Verder volg ik de opleiding Management Assistant niveau 4, op het Graafschap College in Doetinchem. Ik zit in het eerste jaar van deze opleiding. In mijn vrije tijd vind ik het ook leuk om te lezen, muziek te luisteren en om met vriendinnen af te spreken.’’

Heel veel succes en plezier bij HIER!

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: