Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Nieuwe collega’s

donderdag 4 juli 2019

HIER zit niet stil, dat hebben jullie wellicht al gemerkt. Er zijn naast Evelien en Diana (zie nieuwsbrief van juni) nog meer collega’s gestart of gaan binnenkort starten. Ze stellen zichzelf even voor:

Willem Seekles:
“Hallo allemaal, ik ben Willem Seekles, 61 jaar en woon alweer tien jaar samen met mijn vriendin Jolanda en onze hond Ted. Mijn hobby’s zijn, samen met de hond de bossen in, ik vind het leuk om te klussen en een om een goed boek te lezen, muziek te luisteren en nog vele andere dingen. Ik heb een ruime ervaring als begeleider van diverse doelgroepen. Op 3 juni ben ik begonnen als activiteitenbegeleider bij HIER, ik heb er veel zin in om jullie te ontmoeten op de houtwerkplaats. Hier hoop ik samen met jullie veel leuke dingen te maken. Groet Willem.”

Marloes effting:
“Hoi, ik ben Marloes Effting en vanaf 1 juli zullen jullie mij hier op de maandag, dinsdag en donderdag zien rondlopen. Dan ga ik als trajectbegeleider werken bij HIER. Hiervoor heb ik gewerkt in de jeugdzorg bij Intermetzo en Jarabee. Als ik niet werk, ben ik in Ruurlo waar ik woon met mijn man en 2 kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag in de sportschool, doe ik gezellige dingen met vrienden of kijk ik Netflix. Ik heb veel zin om bij HIER te gaan werken en wie weet zien wij elkaar daar.”

Timothy Gernaat:
“Hallo allemaal!! Mijn naam is Timothy Gernaat, ben (bijna) 35 jaar en woon in Winterswijk samen met mijn vriendin Mardine en dochter Lisa en zoon Noud. Per 1 augustus 2019 zal ik aan de slag gaan bij HIER en zullen jullie mij vaker gaan zien. Ik zal aan de slag gaan als trajectbegeleider en deels woonbegeleider. De afgelopen 2 jaar heb ik voor Tactus gewerkt in Enschede. Daarvoor heb ik 5 jaar gewerkt bij Marga Klompé. In mijn vrije tijd ben ik actief bij de plaatselijke voetbalclub FC Winterswijk en probeer ik uiteraard veel tijd vrij te maken voor mijn gezin. Ik kijk er ontzettend naar uit om persoonlijk met iedereen kennis te mogen maken en te mogen werken voor deze leuke organisatie. Goede vakantie en zie jullie allemaal snel! Groeten Timothy.” 

Geef ze een warm welkom!
  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: