Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Klussendienst

dinsdag 7 mei 2019

Sinds enkele maanden is de Klussendienst bij HIER opgezet. Cliënten kunnen klussen aanmelden die ze graag thuis uitgevoerd willen hebben.

Niet iedereen is in staat om er zelf voor te zorgen dat alles in en rondom het huis aangepakt is. Dit kan te maken hebben met het niet kunnen overzien van een (grotere) klus, het niet hebben van een sociaal netwerk en daarmee geen extra handen die kunnen helpen, lichamelijke beperkingen die ervoor zorgen dat het niet lukt of een beperkt budget waardoor het niet haalbaar is om bedrijven in te huren. Daarnaast is de behoefte vanuit de dagbesteding ontstaan om andere taken op te pakken dan wat we momenteel op de werkplaats, de houtwerkplaats en de creatief aanbieden. Ofwel het klussen. Een perfecte combinatie dus!

Inmiddels is de Klussendienst op volle toeren aan het draaien. Laatst hebben ze de woonkamer en keuken bij iemand thuis geschilderd. HIER vind het geweldig dat we de mogelijkheid hebben om dit op te zetten en bedankt de Klussendienst voor het geweldige werk dat ze verzetten!

Heb jij een klus die nodig uitgevoerd moet worden, maar lukt het je niet om dit alleen te doen?
Stuur dan een mailtje naar klussendienst@hierzorg.nl.

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: