Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Het Tussenstaphuis

dinsdag 9 april 2019

Op 9 maart jl. mocht HIER aanwezig zijn bij de opening van het Tussenstaphuis in Eibergen. Het Tussenstaphuis is een begeleid kamer wonen voor jongeren tussen 18 en 23 jaar.

Hierbij gaat het om jong volwassenen, al dan niet met een beperking in het autistisch spectrum (ADHD, etc.). Ze zijn nog niet in staat om zelfstandig te kunnen wonen zonder begeleiding. De begeleiding bestaat uit het aanbieden van zorg op maat en de jongeren worden gestimuleerd om zo zelfstandig mogelijk te leven.

Bianca Wessels de eigenaresse en Jessie Bol zijn de drijvende krachten achter dit geweldige initiatief. Zij zetten zich met ziel en zaligheid in voor deze jongeren.


Voor HIER was het dan ook zeer mooi om een kijkje bij hen in de keuken te nemen. Hartelijk dank daarvoor en bij deze wensen we jullie heel veel succes voor de toekomst!

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: