Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Week van Zorg en Welzijn: woensdag 13 maart

vrijdag 1 maart 2019

Dit jaar wordt voor de zevende keer in Nederland de Week van Zorg en Welzijn georganiseerd. In de Week van Zorg en Welzijn staat het promoten van het werk binnen de zorgsector centraal. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen in Nederland hun deuren in de week van 11 t/m 16 maart 2019. Tijdens deze week zijn alle belangstellenden welkom om een kijkje te nemen bij de organisaties, zo ook bij HIER.

Vorig jaar heeft HIER voor het eerst haar deuren geopend voor het bredere publiek tijdens de Week van Zorg en Welzijn. HIER heeft deze week positief ervaren en er zijn leuke activiteiten georganiseerd op onze dagbesteding. Daarom is er besloten ook dit jaar mee te doen met de Week van Zorg en Welzijn! 

We hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van 1 dag, namelijk woensdag 13 maart a.s. van 09.00 tot 16.00 uur. Alle belangstellenden (familie, vrienden, kennissen, buren, professionals, etc.) hebben zo de mogelijkheid om kennis te maken met het werk dat wij HIER doen. 

Nog even en dan is het zo ver, dus breng je omgeving op de hoogte van deze dag! 

Wij hebben er zin in!


  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: