Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Hanselman

zondag 30 december 2018

Op de werkplaats hebben we regelmatig werk voor de firma Hanselman. Hanselman heeft voor cliënten van HIER de deuren letterlijk geopend!

“We zijn bij HIER aan het werk met de voederbakken van Hanselman. We maken hier een onderdeel van, maar waren benieuwd naar het eindresultaat. Na contact met Hanselman zijn wij uitgenodigd om een kijkje te nemen. Op 6 november hebben we dan ook een rondleiding gekregen in het bedrijf in Lichtenvoorde. Hanselman is gespecialiseerd in metaalbewerking, zij maken dan ook het RVS frame welke om de bakken heen komt. De bedrijfsleider welke ons rond heeft geleid heeft ons goede tekst en uitleg gegeven over het hele proces. Nu weten dan ook wat het eindresultaat is, en wat er uiteindelijk met het product gebeurt. Er werd ons verteld dat 90% van de bakken naar Duitsland gaat, en zij weer 70% daarvan naar Rusland exporteren. We hebben genoten van de rondleiding en een leuke dag gehad. Het was interessant om eens binnen een kijkje te nemen.

Bedankt Hanselman, voor een interessante rondleiding! Cassy en Werner.”
  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: