Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Sport

dinsdag 6 november 2018

Sporten is gezond voor lichaam en geest, dat weten we allemaal. HIER biedt sport laagdrempelig aan. Of je wilt afvallen, bewegen, je fitter voelen, leniger en/of sterker wilt worden, het kan bij HIER allemaal.

Drie dagen in de week wordt er fanatiek getafeltennist. Daarnaast is er een grote groep cliënten die werkt aan zijn of haar conditie en zijn er cliënten die zich in het zweet werken tijdens de Zumba lessen of de circuit training. Door de mooie en goede materialen wordt het sporten leuk. Iedereen kan meedoen. Is er
een aanpassing nodig, dat kan geregeld worden. En kan iedereen op zijn of haar manier deelnemen aan de sportactiviteiten.

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: