Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Het klussenteam

dinsdag 2 oktober 2018

Het cliëntenbestand, het team en de vraag naar praktische hulp wordt steeds groter. Afgelopen jaar hebben we incidenteel al veel mensen helpen met klussen en/of verhuizen. Aangezien veel cliënten afwisselende dagbesteding leuk vinden maken we van de nood een deugd en zijn we een klussendienst begonnen.

Marcel en zijn klusteam gaan de komende tijd in en om het gebouw de boel opknappen. Zoals bijvoorbeeld de containerschuur. Ook in de crisisopvang gaat de komende maanden het e.e.a. verbouwd worden. Daarnaast kan het klusteam ook simpele klussen bij de cliënten thuis doen: verhuizen, schilderen, vloer leggen/verwijderen. Spelregels: je kunt je klus aangeven bij je begeleider, Marcel of Michiel. Wanneer de klus binnen de mogelijkheden past gaan we dit inplannen. De cliënt regelt de benodigde spullen, Marcel en zijn team komen de werkzaamheden verrichten, waarbij ze gebruik kunnen maken van de vrachtwagen. Kosten: gratis, hoewel het klussenteam bij een grote klus koffie en wat lekkers erg op prijs stelt!

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: