Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

Mepal

dinsdag 2 oktober 2018

Op de werkplaats gebruiken we de werkzaamheden van de leveranciers als middel om een goede invulling van de dag te hebben en aan andere vaardigheden te werken.

Komende maanden willen we in de nieuwsbrief aandacht besteden aan onze leveranciers. Deze maand Mepal, één van onze leveranciers waar wij erg blij mee zijn! Dit bedrijf is toegelegd op de productie, ontwerp, fabricage en distributie van kunststof consumenten-producten, zoals bijvoorbeeld drinkbekers en broodtrommels. Mepal is gevestigd in de Gelderse plaats Lochem, maar verkoopt haar spullen door heel Nederland. Wie wel eens bij een andere leverancier van ons, Obelink, is geweest, heeft vast gezien hoeveel verschillende producten Mepal verkoopt. Mepal werkt veel samen met sociale werkplaatsen, hiermee willen ze een steentje bijdragen aan een betere wereld. Dit doen ze ook door producten zo duurzaam mogelijk te maken.

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: