Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Wonen

Woonbegeleiding. Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Of heb je om andere redenen hulp rondom wonen nodig? HIER helpt!

Meer info over woonbegeleiding

HIER winkelen!

woensdag 1 augustus 2018

De afgelopen weken hebben de cliënten op de dagbesteding zich ingezet voor het maken van nieuwe, mooie producten. Per 1 augustus zullen deze prachtig gemaakte producten 6 weken lang verkocht worden bij mijnTafel in Winterswijk! mijnTafel biedt de mogelijkheid om kleinschalig producten te verkopen en HIER zorg maakt hier graag gebruik van.

Bestel producten in onze webwinkel

Naast deze nieuwe stap in de verkoop van onze producten is HIER zorg trots om onze nieuwe webwinkel te mogen presenteren! Achter de schermen is er hard gewerkt aan het opzetten van een dergelijke dienst en per 1 augustus is de website dan ook draaiende! De producten die worden verkocht in de webwinkel worden gemaakt door de cliënten. Bestellingen voor onze producten kunnen gedaan worden op de website www.hierwinkel.nl. Neem hoe dan ook een kijkje op onze webwinkel en kom gezellig langs bij mijnTafel aan de Spoorstraat 14 in Winterswijk!

  Terug naar overzicht
aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Telefoonnummer: *
Vraag of opmerking: