Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Crisisopvang

Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Dan biedt HIER jou tijdelijk onderdak.

Meer info over crisisopvang

Corona update

Maandag 23 maart 2020

HIER werken we op dit moment anders!

Waarschijnlijk hebben jullie al het nieuws en nieuwsberichten van de afgelopen tijd gezien of gehoord rondom het Corona virus. Als HIER Zorg zijn wij genoodzaakt om uit voorzorg de maatregelen aan te scherpen op basis van de huidige ontwikkelingen.

Dit betekent dat we na vandaag t/m maandag 6 april a.s. de dagbesteding sluiten. De collega’s van de dagbesteding blijven gewoon bereikbaar, en zullen met jullie allemaal persoonlijk 1 of meerdere keren per week telefonisch contact zoeken. Voor sommigen zal er een alternatief dagprogramma worden aangeboden, ook dit wordt persoonlijk met jullie telefonisch besproken. We doen ons uiterste best om jullie allen zo snel mogelijk te bellen. Voor de huisbezoeken van de trajectbegeleiders geldt dat deze alleen telefonisch met jullie eigen begeleider zullen gaan plaatsvinden. Voor een klein groepje zullen we wel huisbezoeken laten plaats vinden, hiervan worden jullie door je eigen begeleider op de hoogte gesteld.

Wij realiseren ons dat dit voor velen van jullie een vervelende boodschap is. Dat vinden wij ook, we willen zo snel mogelijk dit virus stopt en een ieder zijn/haar dagelijkse dingen weer zo snel mogelijk kan oppakken. Denk daarom allemaal aan de maatregelen die landelijk voor alle Nederlanders gesteld zijn! Naast je eigen trajectbegeleider blijft het algemene nummer van HIER zorg ook bereikbaar voor je.

Laten we met z'n allen onze verantwoordelijkheid nemen en dit hopelijk snel oplossen. Nog steeds staan wij samen sterk!

Wees verstandig! Warme groeten, team HIER.

19 maart 2020

Hoe HIER om gaat met het Corona virus

HIER levert tot op heden de zorg (dagbesteding en individuele begeleiding) door. HIER heeft nauw contact met de RIVM en de GGD over de verantwoording welke wij voor de zorg hebben en of we onze werkzaamheden voort kunnen/mogen/moeten zetten. Natuurlijk houden we het advies vanuit de overheid in de gaten.

Tot op heden is er bij HIER nog géén constatering geweest van het Corona virus. Dit willen we graag zo houden. Om de zorg zo goed mogelijk en zo veilig mogelijk voort te zetten hebben we de volgende maatregelen getroffen:

  • Op de dagbesteding ontvangen we zo min mogelijk extern bezoek.
  • Onze Inloop functie is tot nader bericht stop gezet. Dit geldt ook voor de reclasseringstrajecten.
  • De stagiaires (afhankelijk van de richtlijnen vanuit de school) zijn naar huis gestuurd, evenals de vrijwilligers.
  • We treffen extra voorzorgsmaatregelen qua hygiëne. Denk daarbij aan extra schoonmaak (onder andere de deurklinken, toiletten, oppervlakken), het op afstand uit serveren van de lunch, de afgifte van koffie en thee, de fysieke afstand tussen mensen, enzovoort.
  • We zijn extra alert op ziekteverschijnselen vanuit medewerkers en cliënten, houden de risico’s in de gaten en bepalen per situatie wat voor soort zorg gepast is.
  • Onze zorgverlening is aangepast. Zo hebben we meer telefonisch contact en zijn we creatief met het invullen van de zorg.

Wij hopen dat door middel van deze maatregelen we de zorg veilig en verantwoord kunnen uitvoeren. De flexibiliteit van iedereen is daarbij cruciaal en zijn dankbaar voor de samenwerking die we tot op heden hebben ervaren.


Corona

aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Om een betere inschatting te maken van de prioriteit van jouw vraag of opmerking kun je deze eventueel ook kwijt.

Naam: *
E-mail: *
Vraag of opmerking: