7 dagen per week geopend!

Na haar opleiding Maatschappelijk werk en dienstverlening begon Jules van Bolhuis eind 2020 als trajectbegeleider bij HIER. Een baan die precies bij haar past. “Mensen in hun eigen, veilige omgeving ondersteunen, dat doe ik het liefst.”

Doordeweeks blijven wij natuurlijk bezig op de dagbesteding, maar er is dus ook de mogelijkheid om mee te doen met een activiteit die in de avonden of weekenden zullen plaatsvinden. De mogelijkheden zijn enorm! Misschien wil jij graag meedoen met een avondje bordspellen of houd jij je liever bezig met een uitdagende sportactiviteit.

Het is natuurlijk ook mogelijk om lekker te genieten van een kop koffie en het lezen van een krant, praatje maken met andere deelnemers, puzzelen of tekenen, etc. Er is altijd wel iets te doen wat jij leuk vindt! Wekelijks zullen wij gevarieerde activiteiten aanbieden, zoals:

  • Spelletjes
  • Sportactiviteiten zoals voetballen, badmintonnen, parcours afleggen, tafeltennissen, wandelen
  • Koken (ook voor beginnende chef-koks!)
  • Bakken (ook voor de beginnende patissiers!)
  • Cursussen
  • Trainingen

Ben jij benieuwd geworden en wil jij ook graag meedoen? Gezellig! Vraag jouw begeleider naar de mogelijkheden en geef je bij haar/hem op.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.