“Ik ben geen psycholoog met een bordje op de deur”

Elke maand stellen de medewerkers van HIER elkaar vragen om elkaar wat beter te leren kennen. Ilona heeft Lianne een paar interessante vragen gesteld.

Sinds wanneer werk je HIER?

Sinds juni 2015

Wat is het leukste van het zowel “binnen” als “buiten” werken bij HIER?

Ik vind de afwisseling heel erg leuk. De trajecten zijn vooral op het individu gericht en op de dagbesteding werk je met groepen en ben je veel meer met de groepsdynamiek bezig. Daarnaast is het leuk om te zien hoe ‘buiten’ en ‘binnen’ samen komen om doelen te behalen.

Met wie zou je een dagje willen ruilen binnen HIER en waarom?

Ik zou wel een dagje met één van de chauffeurs willen ruilen omdat ik benieuwd ben naar de verhalen die ze allemaal horen in de taxi. Daarnaast zou ik ook wel een dagje met Bennie willen ruilen om te leren mooie dingen van hout te maken.

Wanneer heb je het laatst iets gedaan waar je moed voor nodig had?

Een aantal jaar geleden ben ik in Macedonië op vakantie geweest en leek het me wel leuk om te paragliden. Toen ik daar op de berg stond had ik wel een beetje moed nodig om het daadwerkelijk te doen, maar I did it!

Wanneer en met wie heb je voor het laatst de slappe lach gehad en waarom?

Ik kan me niet zo goed herinneren wanneer ik voor het laatst de slappe lach heb gehad. Ik heb ooit eens een mop gehoord die ik mijn zwager wilde vertellen omdat hij buschauffeur is, maar ik kan de mop niet vertellen zonder helemaal in een deuk te liggen: Er staat een man op de bus te wachten, zegt de buschauffeur: “Kom eens van de bus af”. ☺

Waar ben je trots op?
Op mijn twee dochters, en daarnaast op de verbouwing van onze woonboerderij.

Tot slot: is er nog iets wat je wil delen?
Ik wil iedereen een hele fijne zomer wensen!

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.