Vorig jaar hebben wij tijdens de Barchemse vierdaagse een hele leuke tijd gehad. Wij hoopten erop dat wij dit jaar weer iets konden doen voor de wandelliefhebbers, maar vanwege het coronavirus hebben wij deze mogelijkheid niet gehad.

Natuurlijk vinden wij dit erg jammer. Toch hebben een paar collega’s iets georganiseerd: een overnachting in de Eifel, Duitsland! Op 2 en 3 juli gaat een groep cliënten met Haico, Helen, Joanne, Michel, Nikki en Vera er lekker tussen uit en hebben zij de mogelijkheid om heerlijk te genieten van het mooie natuurgebied.

Tijdens deze twee dagen hebben de wandelaars veel kilometers te wandelen en staat er een druk programma gepland. Via onze social media accounts kun je actuele updates volgen en gaan wij over dit uitstapje nog uitgebreid vertellen in de volgende nieuwsbrief. Wij wensen alle deelnemers veel plezier!

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.