Update van HIER

Een bericht vanuit de directie:

“De afgelopen weken hebben wij velen van jullie moeten missen in verband met het Corona-virus. Wij hebben geprobeerd om zoveel mogelijk contact te houden door middel van (beeld)bellen en WhatsApp. Huisbezoeken gingen niet door en de dagbesteding kon niet worden bezocht. Een vervelende situatie voor jullie en voor ons. Het kabinet heeft de huidige maatregelen verlengd tot en met eind mei, maar doet een beroep op de zorg om haar werkzaamheden voort te zetten. Want de overheid ziet ook in hoe belangrijk het is dat we met z’n allen gezond blijven; fysiek en mentaal! Gelukkig zijn wij vanaf vorige week weer hard bezig om zo veel als mogelijk de huisbezoeken te laten plaatsvinden. En ook onze dagbesteding hebben we voor een gelimiteerd aantal mensen geopend waardoor thuiszitten niet meer nodig is.

We kunnen dit doen omdat we de volgende maatregelen in acht houden:

  • 1,5 meter afstand!
  • Veel de handen wassen.
  • Geen fysiek contact.
  • Hoesten en niezen in de ellenboog.

Bij gezondheidsklachten proberen wij een alternatieve manier te vinden voor jullie huisbezoek. Vanzelfsprekend houden we daarbij rekening met jullie en wegen we per persoon af of het verantwoord is om op huisbezoek te gaan. Dit in overleg met jullie! Het kan helaas nog niet zoals wij dat gewend zijn, maar wij zijn op de goede weg met z’n allen. Wanneer er nog vragen zijn staan wij op meerdere manieren voor jullie klaar. Je mag ons bellen of mailen of persoonlijk aanspreken. Er is altijd iemand die met jou kan spreken, als je ons toch nog heel erg mist ☺.

Wij hopen dat alles snel weer wordt zoals het was. Blijf gezond en veilig!”

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.