Bericht vanuit HIER

Waarschijnlijk hebben jullie al het nieuws en nieuwsberichten van de afgelopen tijd gezien of gehoord rondom het Coronavirus. Als HIER Zorg zijn wij genoodzaakt om uit voorzorg de maatregelen aan te scherpen op basis van de huidige ontwikkelingen.

Dit betekent dat we na vandaag t/m maandag 6 april a.s. de dagbesteding sluiten. De collega’s van de dagbesteding blijven gewoon bereikbaar, en zullen met jullie allemaal persoonlijk 1 of meerdere keren per week telefonisch contact zoeken. Voor sommigen zal er een alternatief dagprogramma worden aangeboden, ook dit wordt persoonlijk met jullie telefonisch besproken. We doen ons uiterste best om jullie allen zo snel mogelijk te bellen. Voor de huisbezoeken van de trajectbegeleiders geldt dat deze alleen telefonisch met jullie eigen begeleider zullen gaan plaatsvinden. Voor een klein groepje zullen we wel huisbezoeken laten plaats vinden, hiervan worden jullie door je eigen begeleider op de hoogte gesteld.

Wij realiseren ons dat dit voor velen van jullie een vervelende boodschap is. Dat vinden wij ook, we willen zo snel mogelijk dit virus stopt en een ieder zijn/haar dagelijkse dingen weer zo snel mogelijk kan oppakken. Denk daarom allemaal aan de maatregelen die landelijk voor alle Nederlanders gesteld zijn! Naast je eigen trajectbegeleider blijft het algemene nummer van HIER zorg ook bereikbaar voor je.

Laten we met z’n allen onze verantwoordelijkheid nemen en dit hopelijk snel oplossen. Nog steeds staan wij samen sterk!

Wees verstandig! Warme groeten, team HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.