Kom bij ons lunchen en proeven in Groenlo

HIER is in 2020 ook van de partij! Net als de afgelopen twee jaar doen we mee met de Week van Zorg en Welzijn, ofwel de “Ontdek de Zorg”-week. In deze week zetten zorgorganisaties de deuren open voor belangstellenden en geïnteresseerden.

Wil je aan vrienden/kennissen/familie laten zien wat de zorg bij HIER inhoudt? Benoem deze leuke dag! Iedereen is welkom op woensdag 18 maart a.s. HIER vind het belangrijk om de zorg in Nederland transparant en open te houden. Niet alleen maar aan de voorkant (onze deur staat altijd open), maar ook achter de schermen zijn we hier dagelijks druk mee bezig. Deze ‘open dag’ sluit perfect aan bij onze werk- en denkwijze en wij doen er graag aan mee! Wil je weten wat er nog meer te doen is in deze week?

Kijk voor meer informatie op www.ontdekdezorgweek.nl.

Tot 18 maart!

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.