Op woensdag 18 september was het eindelijk zo ver: we kregen het certificaat van Sociaal Werk binnen!

‘Maar jullie hadden toch al een certificaat?’. Ja, dat klopt. Onze ISO certificering heeft HIER getoetst op ons kwaliteitssysteem. Dit houdt in dat al het papierwerk en processen achter de schermen bij HIER in orde zijn. De certificering van het Sociaal Werk Label toetst aan de voorkant. Ofwel of de medewerkers van HIER kwaliteit in hun werk hebben. Onder andere de 10 Wmo competenties zijn aan bod gekomen. Deze zijn zeer belangrijk voor het dagelijks werk bij HIER. Met het behalen van het Sociaal Werk certificaat en onze ISO certificering laten we zien dat we aan alle kanten aan kwaliteitseisen voldoen en zijn daarom ook heel blij met deze certificering! Voor meer info over het Sociaal Werk Label, zie de website van onze brancheorganisatie www.sociaalwerknederland.nl.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.