HIER zit niet stil, dat hebben jullie wellicht al gemerkt. Er zijn naast Evelien en Diana (zie nieuwsbrief van juni) nog meer collega’s gestart of gaan binnenkort starten. Ze stellen zichzelf even voor:

Willem Seekles:

“Hallo allemaal, ik ben Willem Seekles, 61 jaar en woon alweer tien jaar samen met mijn vriendin Jolanda en onze hond Ted. Mijn hobby’s zijn, samen met de hond de bossen in, ik vind het leuk om te klussen en een om een goed boek te lezen, muziek te luisteren en nog vele andere dingen. Ik heb een ruime ervaring als begeleider van diverse doelgroepen. Op 3 juni ben ik begonnen als activiteitenbegeleider bij HIER, ik heb er veel zin in om jullie te ontmoeten op de houtwerkplaats. Hier hoop ik samen met jullie veel leuke dingen te maken. Groet Willem.”

Marloes effting:

“Hoi, ik ben Marloes Effting en vanaf 1 juli zullen jullie mij hier op de maandag, dinsdag en donderdag zien rondlopen. Dan ga ik als trajectbegeleider werken bij HIER. Hiervoor heb ik gewerkt in de jeugdzorg bij Intermetzo en Jarabee. Als ik niet werk, ben ik in Ruurlo waar ik woon met mijn man en 2 kinderen. In mijn vrije tijd sport ik graag in de sportschool, doe ik gezellige dingen met vrienden of kijk ik Netflix. Ik heb veel zin om bij HIER te gaan werken en wie weet zien wij elkaar daar.”

Timothy Gernaat:

“Hallo allemaal!! Mijn naam is Timothy Gernaat, ben (bijna) 35 jaar en woon in Winterswijk samen met mijn vriendin Mardine en dochter Lisa en zoon Noud. Per 1 augustus 2019 zal ik aan de slag gaan bij HIER en zullen jullie mij vaker gaan zien. Ik zal aan de slag gaan als trajectbegeleider en deels woonbegeleider. De afgelopen 2 jaar heb ik voor Tactus gewerkt in Enschede. Daarvoor heb ik 5 jaar gewerkt bij Marga Klompé. In mijn vrije tijd ben ik actief bij de plaatselijke voetbalclub FC Winterswijk en probeer ik uiteraard veel tijd vrij te maken voor mijn gezin. Ik kijk er ontzettend naar uit om persoonlijk met iedereen kennis te mogen maken en te mogen werken voor deze leuke organisatie. Goede vakantie en zie jullie allemaal snel! Groeten Timothy.”

Geef ze een warm welkom!

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.