Sinds enkele maanden is de Klussendienst bij HIER opgezet. Cliënten kunnen klussen aanmelden die ze graag thuis uitgevoerd willen hebben.

Niet iedereen is in staat om er zelf voor te zorgen dat alles in en rondom het huis aangepakt is. Dit kan te maken hebben met het niet kunnen overzien van een (grotere) klus, het niet hebben van een sociaal netwerk en daarmee geen extra handen die kunnen helpen, lichamelijke beperkingen die ervoor zorgen dat het niet lukt of een beperkt budget waardoor het niet haalbaar is om bedrijven in te huren. Daarnaast is de behoefte vanuit de dagbesteding ontstaan om andere taken op te pakken dan wat we momenteel op de werkplaats, de houtwerkplaats en de creatief aanbieden. Ofwel het klussen. Een perfecte combinatie dus!

Inmiddels is de Klussendienst op volle toeren aan het draaien. Laatst hebben ze de woonkamer en keuken bij iemand thuis geschilderd. HIER vind het geweldig dat we de mogelijkheid hebben om dit op te zetten en bedankt de Klussendienst voor het geweldige werk dat ze verzetten!

Heb jij een klus die nodig uitgevoerd moet worden, maar lukt het je niet om dit alleen te doen?

Stuur dan een mailtje naar klussendienst@hierzorg.nl.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.