Dit jaar wordt voor de zevende keer in Nederland de Week van Zorg en Welzijn georganiseerd. In de Week van Zorg en Welzijn staat het promoten van het werk binnen de zorgsector centraal. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen in Nederland hun deuren in de week van 11 t/m 16 maart 2019. Tijdens deze week zijn alle belangstellenden welkom om een kijkje te nemen bij de organisaties, zo ook bij HIER.

Vorig jaar heeft HIER voor het eerst haar deuren geopend voor het bredere publiek tijdens de Week van Zorg en Welzijn. HIER heeft deze week positief ervaren en er zijn leuke activiteiten georganiseerd op onze dagbesteding. Daarom is er besloten ook dit jaar mee te doen met de Week van Zorg en Welzijn!

We hebben ervoor gekozen om gebruik te maken van 1 dag, namelijk woensdag 13 maart a.s. van 09.00 tot 16.00 uur. Alle belangstellenden (familie, vrienden, kennissen, buren, professionals, etc.) hebben zo de mogelijkheid om kennis te maken met het werk dat wij HIER doen. 

Nog even en dan is het zo ver, dus breng je omgeving op de hoogte van deze dag!

Wij hebben er zin in!

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.