Het is sommige cliënten al opgevallen; het CAK heeft al even geen factuur meer verzonden van de eigen bijdrage. Hoe komt dit?

HIER heeft een zogeheten AGB-code. Deze code is een landelijke code waarmee de zorgaanbieder kan worden herkend. Met deze unieke code staan zorgaanbieders geregistreerd in een landelijke database. In de loop van 2018 bleek dat onze AGB-code niet meer juist was. HIER heeft een nieuwe AGB-code aan moeten vragen (en ook gekregen). De wijziging van onze AGB-code brengt het één en het ander aan verwerkingstaken met zich mee. Zo ook voor het CAK. De wijziging heeft gezorgd voor een vertraging in het versturen van de facturen van de eigen bijdrage. Houdt er rekening mee dat de facturen nog wel verstuurd gaan worden.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.