Sporten is gezond voor lichaam en geest, dat weten we allemaal. HIER biedt sport laagdrempelig aan. Of je wilt afvallen, bewegen, je fitter voelen, leniger en/of sterker wilt worden, het kan bij HIER allemaal.

Drie dagen in de week wordt er fanatiek getafeltennist. Daarnaast is er een grote groep cliënten die werkt aan zijn of haar conditie en zijn er cliënten die zich in het zweet werken tijdens de Zumba lessen of de circuit training. Door de mooie en goede materialen wordt het sporten leuk. Iedereen kan meedoen. Is er
een aanpassing nodig, dat kan geregeld worden. En kan iedereen op zijn of haar manier deelnemen aan de sportactiviteiten.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.