Op de werkplaats gebruiken we de werkzaamheden van de leveranciers als middel om een goede invulling van de dag te hebben en aan andere vaardigheden te werken.

Komende maanden willen we in de nieuwsbrief aandacht besteden aan onze leveranciers. Deze maand Mepal, één van onze leveranciers waar wij erg blij mee zijn! Dit bedrijf is toegelegd op de productie, ontwerp, fabricage en distributie van kunststof consumenten-producten, zoals bijvoorbeeld drinkbekers en broodtrommels. Mepal is gevestigd in de Gelderse plaats Lochem, maar verkoopt haar spullen door heel Nederland. Wie wel eens bij een andere leverancier van ons, Obelink, is geweest, heeft vast gezien hoeveel verschillende producten Mepal verkoopt. Mepal werkt veel samen met sociale werkplaatsen, hiermee willen ze een steentje bijdragen aan een betere wereld. Dit doen ze ook door producten zo duurzaam mogelijk te maken.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.