Het cliëntenbestand, het team en de vraag naar praktische hulp wordt steeds groter. Afgelopen jaar hebben we incidenteel al veel mensen helpen met klussen en/of verhuizen. Aangezien veel cliënten afwisselende dagbesteding leuk vinden maken we van de nood een deugd en zijn we een klussendienst begonnen.

Marcel en zijn klusteam gaan de komende tijd in en om het gebouw de boel opknappen. Zoals bijvoorbeeld de containerschuur. Ook in de crisisopvang gaat de komende maanden het e.e.a. verbouwd worden. Daarnaast kan het klusteam ook simpele klussen bij de cliënten thuis doen: verhuizen, schilderen, vloer leggen/verwijderen. Spelregels: je kunt je klus aangeven bij je begeleider, Marcel of Michiel. Wanneer de klus binnen de mogelijkheden past gaan we dit inplannen. De cliënt regelt de benodigde spullen, Marcel en zijn team komen de werkzaamheden verrichten, waarbij ze gebruik kunnen maken van de vrachtwagen. Kosten: gratis, hoewel het klussenteam bij een grote klus koffie en wat lekkers erg op prijs stelt!

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.

HIER Nieuwsbrieven

Blijf op de hoogte en lees hier alle nieuwsbrieven van HIER.