Individuele begeleiding

Heb je psychische en/of verslavingsproblemen, woon je zelfstandig maar heb je op bepaalde punten professionele ondersteuning nodig? Dan kun je bij HIER terecht.

Meer info over individuele begeleiding

Werken

Je wilt werken. Je dag zinvol besteden, laten zien wat je kunt en nieuwe dingen leren. Je wilt lekker bezig zijn, samenwerken en mensen ontmoeten.

Meer info over arbeidstraining

Hulp bij geldzaken

Kun jij niet goed met geld omgaan en kom je hierdoor in de problemen? HIER helpt je om deze negatieve spiraal te doorbreken.

Meer info over geldzaken

Dagbesteding

Een zinvolle, op maat gesneden dagbesteding, met coaching door je persoonlijke begeleider. Daarvoor kun je terecht bij HIER.

Meer info over dagbesteding

Inloop

Een ontmoetingsplek waar iedereen zichzelf kan zijn. Dat is de inloop van HIER, een gezellige huiskamer voor iedereen met een psychiatrische achtergrond.

Meer info over inloop

Crisisopvang

Kom je uit de Achterhoek, ben je 18 jaar of ouder en plotseling dakloos geworden? Dan biedt HIER jou tijdelijk onderdak.

Meer info over crisisopvang

Werken bij HIER

Bij HIER vinden we dat plezier in je werk en aandacht voor de cliënt voorop moet staan. Mede daarom werken we in een klein team en vinden we het contact met jou net zo belangrijk als het contract.

Vacature Trajectbegeleider (36 uur p.w.)

Heb jij ervaring binnen de psychiatrie en/ of verslavingszorg en cliënten met gedragsproblematiek? Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen een inspirerend team? Heb je ruime ervaring in de psychiatrie en/of verslavingszorg en geeft het jou voldoening om mensen herstel ondersteunend te begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Bij Stichting Hier is er per direct een vacature beschikbaar voor 36 uur.

Functieomschrijving:

Als trajectbegeleider verleen je vanuit het zorgplan, begeleiding aan cliënten en zijn systeem, tijdens of bij de start van het traject bij Stichting Hier. De begeleiding is gericht op een zo zelfstandig mogelijke deelname aan de maatschappij in alle leefgebieden. De trajectbegeleider werkt ambulant, komt bij de mensen thuis en op locatie. Ervaring en kennis op de volgende gebieden is nodig: financiën, huisvesting, opvoedproblematiek, GGZ, verslaving, dagbesteding en justitie.

Functie-eisen:
  • een afgeronde, relevante opleiding (HBO MWD, of SPH / WO Pedagogiek of Psychologie);
  • kennis van verschillende doelgroepen, leefgebieden en leeftijden
  • een proactieve benaderingswijze
  • Opzetten en uitvoeren van individuele begeleidingsprocessen en het kunnen maken van een vertaalslag naar het elektronisch cliëntendossier.
  • Expertise GGZ.
  • Kennis van verslaving.
  • Beschikken over een groot incasseringsvermogen.
Wij bieden:
  • Een boeiende en uitdagende functie met veel eigen regelruimte.
  • Ruime afwisseling binnen de werkzaamheden.
  • Een professionele organisatie, waarin samenwerken en meedenken zeer wordt gewaardeerd.

Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO Welzijn en maatschappelijke dienstverlening, schaal 8 (€ 2.284 tot € 2998 bruto per maand op basis van 36 uur per week). Vakantietoeslag 8% en eindejaaruitkering, een pensioenregeling (PFZW), reiskosten-vergoeding .

Informatie en sollicitatie:

Karin Putman 
0543517600
0681840459
karin@stichtinghier.nl

aanmelden

Wil je je aanmelden bij HIER?

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam:
E-mail: